Lurer du på hvilken postkasseløsning som passer best - og ikke minst pris? Spar tid - vi beregner en skreddersydd løsning til oppgang og utendørs arealer med postkasser fra vårt anerkjente sortiment. Så kan du bruke tiden din til andre oppgaver - eller ta en velfortjent pause.

FÅ TILBUD! Fyll ut skjemaet under og vi tar kontakt innen 48 timer (hverdager).

 

8 av 10 velger Stansefabrikken postkasser 

Hvordan har Sandbergkassen lykkes i å være den mest brukte systempostkassen i alle disse år? Svaret er enkelt; kun den beste postkassen, skapt med de beste råvarene, vil vare - år etter år. Vi respekterer at tid er noe av det mest verdifulle man har. Derfor lager vi postkasser som tåler hverdagens til tider harde bruk, uten behov for kontinuerlig vedlikehold og oppfølging.

Detaljer som slitestyrke og smidige hengsler utprøves og overprøves. Stansefabrikken har en av Europas mest moderne maskinparker, som gir presisjon og effektivitet under produksjonen. Postkassene er produsert og lakkert i miljøvennlige materialer som gjør de 100% gjenvinnbare.

Stansefabrikken er opptatt av varig kvalitet, og våre ingeniører og produktutviklere har et nysgjerrig, framoverlent blikk. Ved å benytte postkasser som varer i flere tiår, slipper man å gjøre samme investering på nytt om få år - og det gir fornøyde beboere!


  • Fortell om oppgangene hos dere, så vi kan beregne et godt tilbud:

  • Kontaktinformasjon: