Samle postkasser?

Sandberg-kassen: fra hammerlakk til millennium Postkassene Robust, Kompakt, Trygg, Solid og Villa Formfin har alle én fellesnevner: en lang eksistens på markedet, og en utvikling som speiler brukernes behov.

Skal dere samle postkasser i din vei/ditt nabolag? Stansefabrikken følger Postens retningslinjer , og er kjent som en solid leverandør av postkasser og stativ med varig kvalitet. Vårt sortiment består av systempostkasser og enkeltstående postkasser, med tilhørende stativ. Vi har i flere tiår levert vedlikeholdsfrie løsninger til boligblokker, bygårder, borettslag og forretningsbygg og husstander i hele landet.

Vi benytter vårt eget, moderne produksjonsanlegg og kun miljøvennlig pulverlakk som tåler det norske klima. Det gjør våre postkasser til en god økonomisk og miljøvennlig investering.

Det kan være en stor prosess å bytte ut eller flytte postkasser og stativ. Vi i Stansefabrikken bistår gjerne med tips og råd i denne prosessen, og kan spare deg for mye tid og arbeid underveis i planleggingen. Vi svarer gjerne på spørsmål som dukker opp – ingen er for små eller for store – og vi kan tilby gratis befaring ved behov.  Ta gjerne kontakt om postkasser/systempostkasser for mer informasjon eller et uforpliktende tilbud!

Vårt sortiment

Postkasser finnes i mange varianter, og vi har et stort utvalg med mange flotte design. Disse har forskjellige egenskaper, men felles for alle er at de er låsbare. I enkeltstående brevpostkasser har Posten tilgang via en innkastluke utgjør opptil ca 4 cm når postkassen er avlåst.

Våre samlestativ er modulbaserte i flere bredder og i  én og to høyder. Med ferdig gjengede skruehull og medfølgende skruer, er de enkle å sette sammen. Stativene er produsert for norske forhold med en sterk konstruksjon i pulverlakkert og galvanisert stål.

Se våre pakkeløsninger for postkasse stativ. Eller skap din egen løsning selv i stativ velgeren. Du kan også laste ned vår brosjyre og se i den sammen med dine naboer for å komme frem en god felles løsning.

Systemkasser

Våre systempostkasser er høyt anerkjente, og har trygge låser ferdig montert. Hovedkjennetegnet til en systempostkasse er den kompakte utførelsen, og et felles innkast for Posten. Dette gjør at mange postkasser kan monteres på et komprimert område, og at Posten kan levere småpakker via det store fellesinnkastet. Systempostkassene har et eget, tilpasset stativ.

Ta kontakt med oss eller finn din nærmeste forhandler i vår forhandlerliste for et uforpliktende tilbud!

Skandinavisk design – varig kvalitet

I 1932 ble Den Norske Stansefabrikk AS etablert i Oslo. Stansefabrikken har vokst og utviklet seg med tiden, og vi er stolte av å ha flere medarbeidere som har vært med i bedriften i over 40 år! Disse har opparbeidet verdifulle kunnskaper som læres videre, og vi har derfor en unik kunnskapsbank som kommer våre kunder til gode. Produksjonsvirksomheten ble flyttet til Fredrikstad i 1992. Her er fabrikken fortsatt i daglig drift, i tillegg til at et større produksjonsanlegg utenfor Vilnius i Litauen er bygget. STAFA Industrier AS ble opprettet i 1985, og Stansefabrikken defineres nå med spisskompetanse i fem operative selskap, med STAFA Industrier AS som morselskap:

Stansefabrikken Fredrikstad AS – Produksjon og tjenester i det tradisjonelle industrisegmentet.

Stansefabrikken Products AS – Salg av egenproduserte produkter innen post og elektro, samt tilleggsprodukter innen brannsikkerhet

UAB Stansefabrikken Automotive – Produksjon og tjenester av komponenter for bilindustrien.

UAB Stansefabrikken – Produksjon og tjenester i det tradisjonelle industrisegmentet.

UAB Ukmergės Pramonės Parkas  – Vår egen industripark i Litauen. Deler av parken leies ut til kjente skandinaviske aktører, blant annet Swix.

Med til sammen over 300 ansatte i Norge, Sverige og Litauen, er Stansefabrikken en solid bedrift innen tynnmetallindustrien. Vår visjon er å bygge langsiktige relasjoner med kunder som stiller tøffe krav og med fokus på å finne kostnadseffektive løsninger for dem. Forutsigbarhet med hensyn til kvalitet og leveringspresisjon er en selvfølge.