Hvilken fremtid har postkassen?

Mange forbinder nok postkassen med lite brev og mye reklame. Kanskje enda flere har postkassen hengende på halv tolv uten å ofre den en tanke. Noen tenker kanskje at postkassen er på vei ut. Men, det er heller fremtiden som er på vei inn – og vi i Stansefabrikken Home er klare.

Smarte postkasser

Digitalisering av postkassen er et faktum, og våre elektroniske postkasse låser kan skryte på seg å kunne åpnes med både apper og brikker. Med dette er låsene allerede forberedt for at transportører kan få tilgang for pakkelevering. Og de fleste er nok enige i at å få pakken rett hjem i sin egen, avlåste kasse, er den mest behagelige måten å motta bestilte varer når en ikke er hjemme.

Åpne med app

Med en nøkkel-app på mobil telefonen, har du alltid en ekstra nøkkel i lommen, og kan enkelt låse postkassen opp via Bluetooth. Unloc – en universal app-nøkkel – passer til hele vår Advance postkasse serie med elektroniske låser.

Når du i tillegg kan dele tilgangen med familien, naboen eller andre du vil skal kunne åpne din postkasse, så er det vel ingen tvil om at postkassen ikke er på vei ut – tvert imot, den kan gjøre hverdagen en hel del enklere.