Merking av postkassen – graverte navneskilt

Ryddig navnemerking er prikken over i’en i et nytt postkasseanlegg!

Postkasser utgjør en stor del av førsteinntrykket av din oppgang. Et moderne og ryddig anlegg bidrar til å gjøre fellesområdet trivelig, og øker motivasjonen til å holde både postkasser og omgivelser rene og pene.

Viktig for flere

God navnmerking er viktig for å motta riktig post. Med riktig informasjon på skiltet kan i tillegg besøkende og nødetater hjelpes godt på vei med å finne raskere frem til rett person.

Graverte skilt til postkasser i oppganger og utendørs systempostkasser

Postkassene til oppganger er forberedt med skiltholdere for navneskilt. Graverte navneskilt rommer hele 5 tekstlinjer med 17 tegn per linje.  Våre Classic og Advance modeller har i tillegg ekstra lommer til småskilt for leilighets nummer og ‘Nei takk til uadressert reklame skilt’. Utendørs serien Trygg har hele, glatte flater for tettest mulig utforming mot fukt. Skilt til Trygg limes på kassen, på lik måte som ved merking av tradisjonelle enkelt-postkasser.

Lett å lese

Standard graverte navneskilt til systempostkassene er hvite med sort skrift, og er lett å lese. De er laget av hvit laminat som er spesielt utformet for gravering. Skiltene kan bestilles sammen med nye postkasser, og ved flytting eller endring av navn kan de etterbestilles på nett hos vår underleverandør Skiltservice AS, eller hos din lokale låsesmed.