Lås Opp – forskningsprosjekt

Vi samarbeider med Lås Opp!

Forskningsprosjektet Lås Opp skal utvikle og evaluere tjenester som lar forbrukere motta varer og tjenester bak digital lås. For å lære om hvordan disse tjenestene bør utformes gjennomfører vi nå en spørreundersøkelse som er åpen for alle.

Med Lås Opp kan du bestille varer og tjenester på nett og få dem levert bak digital lås, det være seg i en låst boks utenfor døren eller innenfor døren i hjemmet ditt. Glem stress og bekymringer! Varemottaket går av seg selv. Du trenger ikke engang være til stede når varene blir levert. Varene kommer til tiden og ting bare skjer. Og best av alt – det skjer under trygge rammer og under din kontroll.

Den første delen av undersøkelsen inneholder spørsmål om handlevaner i fysisk butikk og i netthandel de siste seks månedene, samt preferanser rundt levering ved netthandel. Den andre delen av undersøkelsen omhandler erfaringer og holdninger rundt bruk av teknologi, spesifikt knyttet til digitale låsetjenester.

Det tar om lag 10 minutter å besvare undersøkelsen. Alle som fullfører undersøkelsen, kan melde seg på trekning av 10 gavekort med en verdi på 1 000 kr.

TA MEG TIL UNDERSØKELSEN! 

Les mer om prosjektet.

QR kode Lås opp
QR kode Lås opp