Om oss – kvalitet i over 40 år

Stansefabrikkens  systempostkasser har satt standarden for postkasser til leilighets- og næringsbygg. Vi kan postkasser – og deler gjerne vår fagkunnskap med deg.

I 1932 ble Den Norske Stansefabrikk AS etablert i Oslo. Stansefabrikken har vokst og utviklet seg med tiden, og vi er stolte av å ha flere medarbeidere som har vært med i bedriften i over 40 år! Disse har opparbeidet verdifulle kunnskaper som læres videre, og vi har derfor en unik kunnskapsbank som også kommer våre kunder til gode.

Stansefabrikken har høy fokus på miljø og bærekraft. Vårt nye ‘Breeam-bygg’, som vil stå ferdig i 2022, vil driftes med 100% grønn elektrisitet. Breeam er en forkortelse for Building Reasearch Establishment Assement Method, som er verdens ledende metode for å miljø-sertifisere bygninger. Alle selskapene innenfor Stansefabrikken konsernet STAFA Industrier opererer i henhold til ISO 9001, ISO 14001 og ISO 45001 samt ISO/TS-16949.

Hvorfor har våre systempostkasser vært Norges mest brukte systempostkasser i flere tiår?

Hvordan har Stansefabrikken lykkes i å levere de mest brukte systempostkassene fra ’70 tallet til nå? Svaret er enkelt;  kun den beste postkassen, skapt med de beste råvarene, vil vare – år etter år. Vi respekterer at tid er noe av det mest verdifulle man har. Derfor lager vi postkasser som tåler hverdagens til tider harde bruk, uten behov for kontinuerlig vedlikehold og oppfølging. Detaljer som slitestyrke og smidige hengsler utprøves og overprøves. Stansefabrikken har en av Europas mest moderne maskinparker, som gir presisjon og effektivitet under produksjonen. Postkassene er produsert og lakkert i miljøvennlige materialer og kan gjenvinnes.

Vi leverer postkasser til boliger og bedrifter i Norge, med et velfylt lager på Østlandet som sikrer raskest mulig levering.  Vi er opptatt av å levere solide produkter med varig kvalitet, og våre ingeniører og produktutviklere har et nysgjerrig, fremoverlent blikk. Vår nye systemløsning HomeSolution åpner for nye muligheter og større fleksibilitet for mottaker og distributører, og er den nye generasjon systempostkasser med digital administrasjon.

Våre verdier

Vårt mål er å være Den valgte samarbeidspartner. Våre verdier er respekt, ærlighet, fleksibilitet, proaktivitet og bærekraft.

Vi i Stansefabrikken Home kan med stolthet si at vi er Norges mest anerkjente leverandør av postkasser. Vi blir anbefalt av Posten, entreprenører, låsesmeder og ikke minst – mennesker som henter posten sin i det daglige.

Vi er tilstede for deg før, under og etter anskaffelsen av postkasser. Velkommen til en lønnsom og trygg handel!’

KONTAKT OSS