Om oss – kvalitet i over 40år

Stansefabrikken Products AS har over 40 års erfaring. Vi kan postkasser – dette kommer kundene våre tilgode!

I 1932 ble Den Norske Stansefabrikk AS etablert i Oslo. Stansefabrikken har vokst og utviklet seg med tiden, og vi er stolte av å ha flere medarbeidere som har vært med i bedriften i over 40 år! Disse har opparbeidet verdifulle kunnskaper som læres videre, og vi har derfor en unik kunnskapsbank som også kommer våre kunder til gode.

Hvorfor har Sandberg-kassene vært Norges mest brukte systempostkasser i flere tiår?

Hvordan har Sandbergkassen lykkes i å være den mest brukte systempostkassen i alle disse årene? Svaret er enkelt;  kun den beste postkassen, skapt med de beste råvarene, vil vare – år etter år.

Vi respekterer at tid er noe av det mest verdifulle man har. Derfor lager vi postkasser som tåler hverdagens til tider harde bruk, uten behov for kontinuerlig vedlikehold og oppfølging. Detaljer som slitestyrke og smidige hengsler utprøves og overprøves.

Stansefabrikken har en av Europas mest moderne maskinparker, som gir presisjon  og effektivitet under produksjonen. Postkassene er produsert og lakkert i miljøvennlige materialer og kan gjenvinnes.

Vi er opptatt av å levere produkter med varig kvalitet, og våre ingeniører og produktutviklere har et nysgjerrig, fremoverlent blikk.

Våre verdier

Vårt mål er å være Den valgte samarbeidspartner. Våre verdier er respekt, ærlighet, fleksibilitet og proaktivitet.

Vi i Stansefabrikken kan med stolthet si at vi er Norges mest anerkjente leverandør av postkasser. Vi blir anbefalt av Posten, entreprenører, låsesmeder og ikke minst – mennesker som henter posten sin i det daglige.

Vi er tilstede for deg før, under og etter anskaffelsen av postkasser. Velkommen til en lønnsom og trygg handel!