Konkurranse informasjon Norges Styggeste Postkassestativ

 

 

Konkurransen er avsluttet

 

Vår jury på 4 postkasse-eksperter med fra 8 til over 40 års erfaring plukker ut en heldig vinner! Vinneren kunngjøres 26. mars her på nettsiden og i våre Facebook sider.

Vinneren blir kontaktet personlig for nærmere avtale om premie, og det er derfor vi trenger din kontaktinformasjon. Vi sender ikke reklame/spam i etterkant.

Du trenger ikke betale noe, eller registrere deg i noen lister, for å delta! Bare send inn et bilde av stativet med postkasser og kryss fingrene!

Men – det er lurt å uansett huke av boksen for å motta et uforpliktende tilbud på postkasser og stativ, for muligheten til å få en spesialrabatt !

‘Den lille skriften’ finnes ikke i denne konkurransen – men her er noen nyttige detaljer : 

Ved innsending av bilde samtykkes det til en eventuell bruk av vinnerbildet i markedsføring, som et eksempel på behov for bytte av stativ, samt til annonsering av vinnerstatus. Vinnerbildet vil også kunne tas frem som et vinner-eksempel ved en eventuell lik konkurranse i 2022. Merking på postkassen som kan knyttes til bosted og person fjernes fra bildet av oss, slik at bildet blir anonymisert.

Antall postkasser som premieres er antallet postkasser tilhørende stativet på vinnerbildet, begrenset oppad til 10 stk. .

Valgfritt! 1 stk Flexi stativ med Villa Formfin postkasser i farge Polarhvit, Grafittgrå eller Sort,  eller , pakkepostkasser Lyngør.

Frakt inngår i premien. Leveres til adresse etter avtale med vinner.

Flotte, graverte navneskilt for påliming på kassen er inkludert!

Borettslag/sameier/vei-lag med flere stativ på sitt område kan konkurrere med bilder fra flere plasseringer.  1 stativ premieres med tilsvarende antall postkasser som på vinnerbildet, oppad til 10 stk. postkasser – eller med maksimum 10 stk. pakke postkasser.

Montasje er ikke inkludert. Stativet er flatpakket for montering på montasjestedet. Stativet er for nedgraving. Fot for montasje på hardt, flatt underlag kan følge med gratis, etter avtale.

Jury:

Anders Besvold Hansen – Styreformann Stansefabrikken Home

Trond Bergstuen – Daglig leder Stansefabrikken Home

Tommy ‘født under stansemaskinen’ Hendricksen  ‘  –  Logistikk- og innkjøpssjef Stansefabrikken Home

Margaret Kristina Skamfer – selger privatmarked, markedsførings- og web ansvarlig Stansefabrikken Home. 

Til konkurransen

TVI TVI!