Hva er et digitalt postkasseskilt?

Digitalt postkasseskilt for innendørs systempostkasser – oppdatert skilt på 1-2-3!

Et digitalt postkasseskilt er et skilt som styres av en app via Bluetooth. Den får strøm fra et lite batteri, og brukes i våre innendørs systempostkasser. Fordelen med et digitalt postkasseskilt at man kan forandre navn og tekst med en gang det er behov for det, uten å måtte ta skiltet av postkassen eller sette på et nytt.

Det er mange anledninger som fører til at navneskiltet på postkassen må oppdateres, blant andre flytting og navnendring. Da er det ofte mange ting å huske på, og bestilling av nytt skilt blir gjerne utsatt. Imellomtiden velges kanskje en midlertidig, og rask løsning. Da dukker løsninger som  klistrelapper, tape, eller håndskrift i tusj ofte opp på postkassen. Dette bidrar til å gjøre oppgangen lite trivelig, og kan gi et rotete førsteinntrykk.

Den beste løsningen til postkasser i oppganger er derfor digitale postkasseskilt. En av de største fordelene med et digitalt postkasseskilt er at man kan forandre navn og tekst selv. Med engang du har behov, kan du legge til, forandre eller ta bort navn, uten å måtte ta skiltet av postkassen eller sette på et nytt. I tillegg gir digitale navneskilt god langsiktig lønnsomhet. Et fysisk bytte og innkjøp av nytt skilt blir unødvendig, noe som sparer tid og penger – spesielt der det er utleievirksomhet. I tillegg spares miljøet for mengder av skilt som produseres, og kastes for hver endring eller feilskrevet navn.

Hvordan bruker jeg skiltet?

Skiltet monteres i postkassedøren.  Når du har fjernet ryggplaten fra der du tidligere har hatt et vanlig skilt, er det plass til det nye, digitale skiltet. Det følger med fester for å sette skiltet i døren.

Når du har fått skiltet,  laster du bare ned appen ‘Applate’ gratis til mobiltelefonen din. Så går du til postkassen og får kontakt med skiltet via Bluetooth. Da registrerer du skiltet ditt i appen. Den trenger kun å registreres ved førstegangs bruk. Hvis du skal flytte, sletter du skiltet fra appen når du henter posten for siste gang. Da er skiltet klart til nestemann.

Nå kan du endre tekst på noen få, enkle steg – akkurat når du vil.

  1. Gå til postkassen og finn frem skiltet i appen
  2. Skriv det som skal stå på skiltet
  3. Overfør teksten til skiltet med et tastetrykk
  4. Dette siste steget er frivillig – men vi er sikre på at det kommer av seg selv: et smil!

En oppgave som kanskje  var litt kjedelig i utgangspunktet blir til en morsom handling – og har du en gadget-elsker i familien vil han eller hun garantert ta på seg oppgaven med stor glede!

Riktig merking er viktig

Navnemerking på postkasser brukes ofte til å orientere seg i boligområder. Med riktig informasjon på skiltet, kan besøkende og nødetater hjelpes med å finne raskere frem til rett person. Og, som de fleste vet – uten rett navn på postkassen, kan ikke budet levere posten, og sendingen blir forsinket eller returnert til avsender.

Kan brukes på nye og eldre innendørs postkasser

Våre digitale postkasseskilt kan brukes både i eksisterende postkasseanlegg produsert av oss, og de kan bestilles sammen med nye postkasser.