Huskeliste ved samling av postkasser

Nyttig for deg som skal planlegge et felles postkassestativ

Har du tatt på deg oppgaven å bestille nytt postkassestativ og postkasser? Her finner du  informasjon og en huskeliste som du kan dele med dine naboer, når du skal hente inn informasjon for å bestille et felles postkassestativ.

Vær miljøbevisst når du velger postkasse og stativ. Produktene du finner hos oss, er lakkert med miljøvennlig pulverlakk med høy finish – og alle er av galvanisert stål under lakken. De beholder derfor sin gode funksjonalitet og flotte utseende i mange år, og du unngår bruk-og-kast. Det er godt for miljøet.

Handler dere på nett og får ofte småpakker, anbefaler vi en stor postkasse for pakker. Pakkeluken har en funksjon som ligner innkastet i innsamlings kasser for klær. Pakker og brev ligger trygt ute av syne nede i kassen. Har du en pakkepostkasse, har du mulighet til å motta sendingen raskere enn om du henter den på et utleveringssted. Store postkasser gjør seg like fint på rad og rekke som mindre postkasser på et stativ.

Brevpostkasser med lås sørger for at man har kontroll over brevposten, mens pakker hentes ved utleveringssted. Her kan du vurdere hva som passer deg best i hverdagen. Får du pakker bare noen ganger i måneden, kan en brevpostkasse med lås dekke det daglige behovet. Du slipper å lure på om noen har tyv-tittet på posten din, og du hindrer identitets misbrukere i å komme til din private post.

Postkasse uten lås gir ingen sikkerhet, men en kan derimot motta småpakker i den. Hvis du ikke er bekymret for at andre har tilgang til post du mottar i det daglige, kan du for eksempel kjøpe Villa Formfin uten lås. Denne postkassen kan du sette en hengelås på når du venter på noe viktig. Da er du sikret når for eksempel bankkortet ditt kommer

Denne ‘huskelisten’ kan du printe utog bruke til å få oversikt over ønskene til beboerne i veien din. Når listen er klar, kan du enkelt legge inn postkasser som passer i vår stativelger. Er du i tvil, kan du sende skjemaet til oss og få hjelp innen 48 timer på hverdager. Ta et bilde, eller skann inn skjemaet – men pass på at teksten er tydelig : ) . Vi har lang erfaring innen produksjon av postkasser, og snakker daglig med forskjellige huseiere om ønsker og behov. Med våre solide kunnskaper kan vi sende deg et forslag med beste oppsett for et felles stativ som tilfredsstiller behovene som er merket av, og spare deg for dyrbar tid.