HOMESOLUTION

Forestill deg at du kan endre tekst på et postkasseskilt på under to minutter. Og at det tar like kort tid å lage en ny postkassenøkkel, uten å forlate kontorstolen.  HomeSolution gir deg den muligheten. 

Last ned brosjyre . Ta meg til  en HomeSolution postkasse 

Opplev digitale navneskilt.

Ved å logge inn i HomeSolution portalen kan teksten på de digitale skiltene enkelt endres via telefon, nettbrett eller pc – og vipps så er et nytt navn på plass. Ingen bestilling av nytt skilt, ingen ventetid.

Og sist men ikke minst – det er ingen bruk og kast av skilt. Elektroniske skilt er en engangsinvestering – uavhengig av antall inn og utflyttinger.

Nye nøkler på et blunk

Er du utleier, eller har du ansvar for å koordinere nye nøkler ved salg av leilighet er HomeSolution uten tvil en god økonomisk langsiktig investering.  Og for den med tendens til å miste nøkler, eller styreledere som handler på vegne av beboeren, er det en drømmeløsing. Låsbytter og sliping av nøkler blir en saga blott, og byrden av å bestille og betale hvert låsbytte løftes fra skuldrene.

Det å endre tilgangen til postkassen fra mekanisk til digitalt oppleves som befriende enkelt og sparer mye tid. Med HomeSolution kan du logge inn og gjøre nødvendige endringer, akkurat der du er.

Hvordan er HomeSolution – rent fysisk?

HomeSolution er systempostkasser med elektroniske låser, og nettportal med innlogging der navneskilt og låser administreres. Du kan bruke portalen på pc, nettbrett eller på smarttelefon. Det er bare å logge inn – endre informasjon – og logge ut.

HomeSolution systempostkasser kan knyttes til eksisterende adgangskontroll i bygget, eller brukes helt uavhengig av adgangskontrollen.

Hvis inngangsdøren din låses opp med adgangskort, kan du lese av det samme kortet som du bruker til inngangsdøren på den felles leseren ved postkasse anlegget. Du kan også bruke mobiltelefon – og selvsagt følger det med egne nøkkelkort til hver postkassedør.

Postkassedøren din låses opp fra en felles kortleser ved anlegget. Du holder ditt kort inntil leseren, som vil koble seg til din postkassedør. Like enkelt som å scanne et busskort. Postkassedøren din blir låst opp, og du kan gå bort og ta ut posten. Døren låser seg automatisk når du stenger den.

Hvem er HomeSolution for?

HomeSolution frigjør dyrbar tid  –  uansett om du er styreleder, vaktmester, utleier eller beboer. Leilighetsbygg og kontorbygg der en eller flere ansvarlige personer håndterer det praktiske rundt endringer som låsbytter og bestillinger av skilt vil oppleve at HomeSolution gir en tidsbesparende og enkel måte å jobbe på. Samtidig reduseres miljøbelastning ved å eliminere låsbytter og kjøring mellom oppdrag, Det samme gjelder navneskilt – mange tusen skilt i året produseres i forbindelse med flytting, navne endringer, familieøkning og dødsfall. Med elektroniske skilt er informasjonen oppdatert uten bruk og kast.

Nå vet du litt mer om HomeSolution. Har dere bestemt – eller tanker om fremtidig bytte av postkasse anlegg  – ta kontakt for en hyggelig postkasseprat og fortell om deres planer. Planlegger du postkasser til et bygg, er vi behjelpelig med å finne beste oppsett innenfor målene som er til rådighet.

Vi forteller gjerne mer om hva HomeSolution betyr for administrasjon og beboere, og møter gjerne til befaring.  Imellomtiden er du velkommen til å laste ned vår introduksjonsbrosjyre.