Arkitekt

Vi ønsker i størst mulig grad å tilrettelegge for at byggenes utforming blir definert i tråd med arkitektens kompetente blikk. Derfor har vi en praktisk postkassevelger her i våre sider som viser hvordan postkassene vil se ut på veggen. I tillegg er våre systempostkasser å finne i form av nedlastbare filer hos BIMObject. Postkassene kan enkelt planlegges inn allerede i tegnestadiet – og ditt bygg får kvaliteten den fortjener.

Er alt på plass?

Dersom en løsning for postkasser mangler i tegningen, kan postkassene utebli helt til bygget er ferdigstilt. Det kan medføre at raske beslutninger tas i siste liten, uten samråd med arkitekt. Utfallet kan bli at produktet som kjøpes inn ikke står i stil med byggets utforming.

Planlegg postkasser inn i din tegning – rask og enkelt

Postkassevelgeren gjør det enkelt å se hvordan postkassene blir på veggen, og hvor stor plass de vil ta. Velgeren forkorter tiden du trenger til planlegging av inngangspartier og plassering av postkasseanlegg. Når du har valgt ønsket løsning, kan du laste ned riktige postkasser direkte fra BIMobject til din tegning, og gå videre til å løse andre oppgaver.

Du sikrer ditt bygg brukervennlige postkasser som:

  • har et godt renommé, tilpasset Postens retningslinjer
  • kan leveres tilpasset byggets låssystem
  • har dokumentert varig kvalitet, med gjenvinnbare materialer
  • har miljøvennlig pulverlakk med høy finish
  • er produsert av Norges eldste og mest anerkjente postkasseleverandør

Om oss

Vi i Stansefabrikken er opptatt av å levere produkter med varig kvalitet, og våre ingeniører og produktutviklere har et nysgjerrig, framoverlent blikk. Våre postkasser er laget med design som tåler hverdagens til tider harde bruk, uten behov for kontinuerlig vedlikehold og oppfølging. Detaljer som slitestyrke og smidige hengsler utprøves og overprøves. Stansefabrikken eier en av Europas mest moderne maskinparker, som gir presisjon og effektivitet under produksjonen. Postkassene er produsert og lakkert i miljøvennlige materialer som gjør de 100% gjenvinnbare.

Vårt 1600 m² lagerareal er til enhver tid er fylt med postkasser og tilbehør for omgående levering. Vi tilbyr lakkering i ønsket farge, og kan levere tilpassede stativ for montering av systempostkasser i innganger der postkassene ikke får veggfeste, for eksempel der det er glassvegg. 

Last ned vår postkassebrosjyre.

Våre verdier

Vi kan med stolthet si av vi er Norges mest anerkjente leverandør av postkasser.  Våre verdier er respekt, ærlighet, fleksibilitet og pro-aktivitet.